Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start medpoteteneog ha så løk og hvitløk over. Hell over fløten og sett formen i ovnen med aluminiumsfolie eller et lokk over
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små potetermed skallet på
Det blir ingen harde potetskivereller at du må kanskje steke den lengre enn beregnet osv -for det er jo dette med å få alt ferdig samtidig som kan være et puslespill og hodebry mange ganger
Server med nyrørt bringebærsyltetøy og gjerne en skje vispet krem eller rømme til. Visp sammen ingrediensene til en litt tykk vaffelrøre, tilsett mer fiberhusk visst røren er for tynn (fiberhusk er som et bindemiddel), og stek de gyldne (jeg smurte jernet med smør) i et vaffeljern
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.