Vi lagde vårruller, kylling klubber/vinger og tempura-fritert svinekjøtt m/ ris, salat og en "Thai-salat" som vi var så heldig å få oppskrift på fra Wanida
Guro er ansatt ved Gastronomisk Institutt i Stavanger og er også utdannet sivilingeniør i kjemi- og bioteknologi med fordypning i organisk kjemi ved NTNU i Trondheim og Insai Toulouse
Kjekt å ha noe liggende også - så lenge det varer. Prøv det, og du vil forstå akkurat hva jeg mener. Jeg og kjæresten min bakte boller i helgen, og vi har funnet ut at vanlige boller er ok, og det samme gjelder egentlig kanelsnurrer
Dette er en fin basisoppskrift med rom for et vell av variasjon- noe jeg liker. Nå er ikke jeg lavkarbo-entusiast, men jeg har kastet meg på lag-din-egen-majones-bølgen
Jeg forelsket meg helt i chimichurri etter å ha spist det mye på vår stamsted-restaurant i Estepona i Spania som serverer Argentinsk mat (og verdens beste biff
Jeg elsker havregrøten min, og det går aldri en frokost uten for å si det sånn. Mange av dere spiser sikkert ikke frokost engang, og selv om jeg ikke kan tenke meg å droppe frokosten er jo alt en vanesak
For jeg liker god kundeservice, folk som gidder å gi litt av seg selv og ikke bare er ute etter å tjene penger, folk som vil at du skal bli fornøyd når du har brukt penger på deres produkt- og som jeg i dette tilfellet synes er en helt grei pris på
Stek deretter laksen med sitronpepper, presset sitron, salt og sweet chillisaus. (Laksen steker jeg 2 minutter med «kjøttsiden» ned, for deretter å snu den å steke den i 7 minutter med lokk
(Bruk samme type kopp når du måler opp, slik at forholdet blir riktig). Form hver del til en bolle. Ha alle de tørre ingrediensene i en bakebolle, og rør godt sammen
Denne gangen skal jeg dele oppskriften på en litt annerledes nachos-rett. Jeg vil også samtidig benytte anledningen til å takke alle som fant veien til Marias Salt & Søtt etter forrige gjesteinnlegg (du finner det her), og ønske alle nye lesere velkommen inn i mitt univers fylt med herlig mat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.