I dag skal vi ta en titt på de siste Iherb-produktene jeg har fått i hus, med fokus på noen av dem. Som vanlig finner du alt du trenger å vite om bestilling, tips og triks i Den store Iherb guiden
Vi er en familien som elsker Italia, og middelhavet generelt, og maten er intet unntak. Men vi har vært gjennom vår dose pizza, pasta og tapas de siste årene
Mengdeforholdene er vanskelig å angi, du tar det du ønsker og smaker deg til hvor søt du vil ha den. I stedet for gløgg så lager vi glühwein og det smaker kjempegodt
Loff og reker, loff og jordbær, loff og kantareller. I sommer har vi spist mye loff. Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
På ein reportasjetur til vin-området Rioja for mange år sidan som journalist blei eg fortalt at slike dessertar eller matrettar ofte har oppstått fordi enorme mengder eggekvite blei brukt for å klare vinen under produksjonen av raudvin
* La ringene hvile litt før du gir de et dunk og så tar de ut av formene. * Varm deigen så i kasserollen over middels varme, og rør inn resten av eggehvitene (fremdeles ikke piskes)
Vi har for eksempel klart å komme ned i passe porsjon havregrøt etter x antall forsøk, og klarer stadig oftere å beregne akkurat passe mange poteter til middagen
Idag har vi laget risgrøt etter denne oppskriften. Rismelet vi brukte var denne typen. Og det er jo forsåvidt en ny smak, selv om dette også var risgrøt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.