2 stk
appelsinjuice isbiter, en stk vaniljestang og
40 gr
sukker
1 fl
god cabernet sauvignon, 130 g sjallottløk i fine skiver, 250 g aromasopp i fine skiver, 5 dl god kyllingkraft, 0,5 dl rødvinseddik, 0,2 dl kremfløte, pepper, salt og en god neve frisk estragon, 50 gr smør.
Ein relativt rask og enkel – og veldig god – søndagsmiddag slår aldri feil. Du treng. Legg svinefileten i ei eldfast form, og gni han inn med finhakka kvilauk og inefær og alle sausane
Søndag tar jeg over instagramkontoen til. Personlig Trener Desiree Andersen. Jeg tar meg alltid tid til å undersøke hva potensielle samarbeidspartnere har å tilby dere før jeg undersøker hva det vil gi meg
Dennegangen ville jeg teste ut hvordan ferske krepsehaler ville tåle enliten svømmetur i Sviddå. Start med å klargjøre krepsehalene til svømmeturen (du må du ha levende kreps altså)
Vi er enfamilien som elsker Italia, og middelhavet generelt, og maten er intet unntak. Men vi har vært gjennom vår dose pizza, pasta og tapas de siste årene
Vi tar det viktigste først, nemlig litt mat. Skrive en omtale. Fremgangsmåte Visp sammen egg og melk bland inn melet gradvis til røren er glatt og uten klumper
Har komponert sammen nye energikuler og dennegangen av blåbær som gjør de supersaftig og farlig gode, og kunne kanskje omdåpes til dessertkuler… Er så utrolig greit å ha slike energikuler klare i kjøleskap eller fryseren
Start med å ha sjallottløk og eddik i enliten gryte. Hollandaise til asparges er utrolig godt og idag ønsket jeg å utfordre både sviddå og spuma flasken
Hun hadde bakt det hun kalte for tarçınlı şekerli kurabiye. Hei alle sammen. Tarçınlı şekerli kurabiye. Jeg liker godt å spise kaker også for den slags skyld
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.