Jeg tror det hele startet med min mormor Josefine som kom til Norge fra Ungarn rett etter krigen. Mattilgangen var vel relativt knapp, og man måtte trylle godt med det man hadde
♥ Vask og skjær en søtpotet i mindre biter, kok til mør og mos med en stavmikser. Det er en liten sak som kommer i juni, deler med dere når jeg vet mer
Visp sammen romtemperert “godt” smør sammen med melisen til det blir en fin konsistens. Når det gjelder pynting av kaken er det mulig å kjøpe ferdig fondant med fargene du trenger, men det er også dult mulig å kjøpe hvit fondant og farge den selv med konditorfarger
dekk bunnen av springformen med bakepapir og smør den med smør. ) tilsett så eggblandingen, og kjør videre til alt er godt mikset, pass på at du får med deg alt på kanten også
Jeg skal innrømme at jeg var litt skeptisk til proteinpulveret etter noen dårlige erfaringer med erteprotein og diverse, men hamp var mye bedre – og kaken ble utrolig god
I morgen reiser jeg til Stockholm for å være med på Sveriges største blog -awards festen. Dagens fristelse er Dark Chocolate Caramel Tart, en deilig terte fylt med karamell og toppet med sjokolade -Et lite stykke rekker lenge…
Blogger idag fra vakre Tromsø der det er julestemning med gnistrende snø på fjellet. Jul for meg er ikke å få ting, men å få være sammen med familien, spise god mat og bare nyte av hverandres selskap
Fuglens "drink med løvetannsirup fra Lom" har blitt selve symbolet på kortreist og urban drinkkultur for de kulinarisk fikserte jeg kjenner, og en viktig inspirasjonskilde
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.