Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Pass på under piskingen at skålen er helt ren, og at du ikke får i noe eggeplomme, det kan føre til store vanskeligheter for å få til riktig konsistens på marengsen
Dette er en skikkelig god snickers kake. Smør over første laget med sjokolade. Smør sjokoladen i et tynt lag over folien og sett i kjøleskapet til avkjøling
Dette er en skikkelig god snickers kake. Smør over første laget med sjokolade. Smør sjokoladen i et tynt lag over folien og sett i kjøleskapet til avkjøling
Jeg trøster meg med at enten blir det bra ellers blir det bra tv. Dette er luksus-kake-varianten som har de samme gode smakene, satt sammen til en drøm av en kake
Det er viktig å følge med underveis, det kan fort svi seg da det er stor forskjell på ovnene. Jeg valgte den au naturel idag, og jaggu smakte det godt - så dette blir ikke siste gang
Lag en blanding av smør, sukker og mandler og fordel dette på bunnen av formen. Fyll kaken og la den stå et par timer i kjøleskap for at den skal få “satt seg” før den serveres
Sånn gjorde jeg det (har ikke fremgangsmåten til mormor). Sikt det -og rør det forsiktig inn i eggedosisen, røren skal være jevn, men rør ikke mer enn høyst nødvendig
Ei venninne la ut Kaco på facebook for et par dager siden, ja da måtte vi jo bare prøve, fikk overtalt guttene til å prøve tacokake som jeg velger å kalle det, og uvitene som de var sa de ja
Til ei langpanne trenge du dette. Bland vekselvis det tørre og det våte. Eg har funne fram noken gamle oppskrifter, og blant dei fant eg oppskrifta på denne kaka som er både god og enkel å lage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.