Spørsmålet blir vel nå, hva spiste vi til. Jeg salter og peprer rundt hele låret, legger det oppå grønnsakene, harover saft fra sitronen, legger på en kvist med rosmarin og legger tilslutt på lokket
I kveld får jeg vel nøye meg med å se på dem, for snøballene tar vi med oss på juleferie i morgen. Det stemmer fortsatt selv om jeg har endret navnet denne gangen
Eller rettere sagt, nåhar vi fått inn" juleposer" til hunden. Vi har også fått en egen julekategori i butikken hvor du kan finne julegaver, julestrømper og fyll til adventskalender
For de som ikke følger meg på grunn av oppskrifter så må dette ha vært en kjedelig uke. Når den er ferdig stekt sprer jeg litt av oljen over sammen med en dæsj sitron
ja og trening nå straks. Når det er så varmt så er det deilig med lettvinte middager (eller luncher). 30 også så dere får se selve innseilingen i fjorden her og hvor fint det er her. 30 også så dere får se selve innseilingen i fjorden her og hvor fint det er her
Så dagens tips til deg som ikke vet hva du skal blogge om, ramser jeg herved opp og serverer lista sammen med dagens kaffekopp, så har du noe å spekulere på -jeg skal skynde meg å sette brødene mine i ovn, før de hever seg langt utover sin gode form
Men altså det kom inn Nisser når jeg var der nede og leverte litt "utgåtte" ting for meg. Og til venstre ser du den nye Nisseboka mi som jeg fant på Sareptas Krukke skal kikke innom der sener også plutselig er det en nisse som venter på meg
Du verden så mange oppskrifter jeg har med rabarbra. Lag noe med rabarbra nå. Snart er det over. Det lureste er å bare gjøre det nå,du vet jo hvordan det er med ting som blir puttet i fryseren og glemt
Når jeg kommer hjem etter turen med hunden, rekker jeg akkurat å koke litt fersk pasta som jeg legger i bunnen av tallerkenen før jeg danderer kylling, epler og løk oppå og heller over sjyen
De som ennå ikke har satt tennene i et. Innmat fra dyr på land og i vann har. Jepp, dere hørte riktig. variant av carpaccio, vet du nå hvordan gjestene kan overraskes
At den kommer på førsteplass når jeg rangerer, betyr at den har bestått tre kriterier. grovhakkete pistasjenøtter drysses over og en havrekjeks til pynt
Når det er begynner å frese, tilsett ingefær, fres lett og til slutt ha i løk og krydder. «Tarka» kan oversettes som garnityr og er en teknikk hvor man bruker hele krydder eller andre ingredienser som f
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.