En utrolig enkel, men rask og god oppskrift på ovnsbakte potetbåter. Litt fransk-inspirerte urter gir disse en god og leken smak, som gjør at de passer til det meste
Saus. Finhakk sjalottløken og ha den i en liten kasserolle. Tilsett rødvinen og la det koke inn til 1/3, tilsett kraften og la det koke inn til halv mengde
4 kyllingfileer1 potte frisk basilikum1/2 potte persille50 gram parmasanost25 gram valnøttkjerner1 kinesisk hvitløk2 dl creme fraichepepper2 store squash1 ts salt1/4 dl olivenoljerevet skall og sitronsaft av 1/2 sitron40 gram parmasanostSkyll squash og høvle den i strimler, legg disse i en dørslag og bland det med salt
Gulrot, sellerirot, purreløk, rødløk og fennikel skrelles og kuttes i medium terninger. Fres sammen med finkuttet hvitløk, hakket timian og estragon i medium varm panne med olivenolje
Da selvsagt med urtebakte potetbåter. Biffsnadder. Det første en tenker da er selvsagt med bearnaise. Men hvem har tid til å lage en god bearnaise hjemme
Men det går bra å bruke torskerygg i stedet. Posted by torill. Tweet. g. Dette er blant mine største favoritt blant alle de forskjellige torsk- og skreirettene jeg har laget
4 filetstykker breiflabb, (torskerygg eller klippfiskfilet kan også brukes). 4 filetstykker breiflabb, (torskerygg eller klippfiskfilet kan også brukes)
Urtebakte potetbåterSteinbitfilet med parmesan / sitronsmør og stekt spinatDel på. Jeg har tidligere laget svinekoteletter bakt på denne måten, men tar med svinefilet her
Legg torskeryggen i 10 % saltlake i 7–8 minutter. 1. Da blir den fast, og lettere å steke. Saltlake lager du ved å røre ut 100 g salt i 1 liter kaldt vann
600 g torskerygg, fersk eller lettsalta. Mat, Middag 600 g torskerygg, fersk eller lettsalta. Eg fekk servert kvit bacalao ein gong, og etter det har eg med ujamne mellomrom tenkt at det må eg lage igjen
med urtebakte amandinepoteter. Du trenger. *kyllingfilet (1 pr. pers)*tine kremost (bruker krydder)*bacon *amandine poteter*olje*timian (aldri prøvd fersk, kun tørka)*hvitløkspulver eller et par hvitløksfedd*bearnisesaus (dessverre knorr det går i her, ikke prøvd ordentlig)Sett ovnen på 220*C (225 om du kan, jeg kan ikke det)
Jeg klarte ikke vente, så jeg kjøpte inn et lekkert stykke torskerygg og lagde en herlig variant av den portugisiske retten, som strengt tatt egentlig er norsk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.