En utrolig enkel, men rask og god oppskrift på ovnsbakte potetbåter. Litt fransk-inspirerte urter gir disse en god og leken smak, som gjør at de passer til det meste
4 kyllingfileer1 potte frisk basilikum1/2 potte persille50 gram parmasanost25 gram valnøttkjerner1 kinesisk hvitløk2 dl creme fraichepepper2 store squash1 ts salt1/4 dl olivenoljerevet skall og sitronsaft av 1/2 sitron40 gram parmasanostSkyll squash og høvle den i strimler, legg disse i en dørslag og bland det med salt
Kjære lesere, oppfordrer nok en gang til å spise mer fisk jeg da - smekka sammen en aldeles nydelig fiskerett i går, og siden jeg er så snill å deler den med dere, håper jeg flere velger å prøve denne, anbefales på det sterkeste ihvertfall
Du trenger. -400 gram fisk-Frisk timian-Kvernet pepper og litt havsalt -1 beger lett creme fraiche-1 pakke smøreost med krydder-Fersk pasta-Valgfri grønnsaker Skjær opp fisken i biter og ha oppi en ildfast form, dryss timian over og ha på kvernet pepper og havsaltLag en blanding av creme fraiche og krydderost og ha over, sett i ovnen på 200 grader i 30 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.