Denne gangen har jeg altså laget en torskeform med forskjellige grønnsaker. Du kan også bruke store tomater, men det ser mye finere ut med cherrytomater etter min mening
FISKEFORMMED SPINAT OG POTETMOS. Da er det på tide med en fiskerett igjen. #mat #økologisk #fisk #villfisk #torsk #fiskeform #tomat #potetmos #spinat #barnevennlig #sunn #kosthold #helse
Kjære lesere, oppfordrer nok en gang til å spise mer fisk jeg da - smekka sammen en aldeles nydelig fiskerett i går, og siden jeg er så snill å deler den med dere, håper jeg flere velger å prøve denne, anbefales på det sterkeste ihvertfall
Server med kokte poteter og ev brokkoli eller blomkål. 2 dl rømme eller 1 beger med fløte. Legg fiskefiletene i en ildfast form, dryss over litt salt og pepper ( husk at
-400 gram fisk-Frisk timian-Kvernet pepper og litt havsalt -1 beger lett creme fraiche-1 pakke smøreost med krydder-Fersk pasta-Valgfri grønnsaker Skjær opp fisken i biter og ha oppi en ildfast form, dryss timian over og ha på kvernet pepper og havsaltLag en blanding av creme fraiche og krydderost og ha over, sett i ovnen på 200 grader i 30 minutter. 1 pakke smøreost med krydder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.