Det var mitt aller første møte med dette litt sære fenomenet jeg senere har vært vitne til mange ganger, nemlig at når noen i havna skal fortøye båten, så legger folk liksom fra seg det de har i hendene, enten det er bestikk, fendere eller unger, og så stirrer de litt, mange legger ikke skjul på det engang, de bare glaner åpenlyst
Mange prøver å overbevise oss om at deres måte å spise på er den beste og bevisene for det er utallige uansett om man snakker med en lavkarbo entusiast eller en veganer
Åpne boksen i toppen, og trykk ut det hvite i en bolle. Til og med de somikke liker gulrotkake. Ikke trenger du å advare noen mot at kaka er glutenfri heller, denne liker alle
Hvil i kjøleskap en halv time og kjevle deretter ut en tynn deig som kan dekke paiformen din. La tarte tatinen hvile på benken i fem minutter før du snur den opp ned på et fat
Dessverre, for det er virkelig mye godt som kan tilberedes med disse gode råvarene. I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikke helt i smak
kikerter og hvite bønner, hermetisk. Prøv om du kan matche denne med antall grønnsaker. Begynn forsiktig så ikke suppen blir for sterk, men den må være litt "heftig"
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.