gode kjøttbollermedtomatsaus og spagetti. Minefavoritter et kjøttbollermed revet sitronskall, hvitløk, finhakketpersille og pinjekjerner, gjerne medlammedeig, eller disse som kommer her
Ha et godt lag medtomatsaus og kjøttboller. Kjøttbollene til denne pastaretten smaker kjempedigg, og med en enkel tomatsausblirmiddagen en uforglemmelig smaksopplevelse
En tradisjonellitaliensk rett med en vri. Denne pastaretten er ikke sterk, men smakfull. Her i Texas er maten oftest ganske “spicy” i forhold til norsk tradisjonsmat, og bacon finner man i det meste
Pastamedkjøttbollerpleier å være populær mat for både små og store, og får du rester igjen, så blir det en nydelig tomatsuppe til kvelds eller tilmiddagi morgen
Kjøttboller. La pastaen koke med sausen et par minuttertil den er al dente. Smaken satt som et skudd, og da mannen kom med en god flaske Barolo ble jeg helt hensatt tilItalia
Serveres varm med vegetar «kjøttbollene» og pasta på siden. Kjør til en fin masse, men ikke kjør den for lenge sammen, for da avgir den for mye væske og blirvanskelig å jobbe med etterpå
Spanske kjøttboller. Start med å koke pastaen etter anvisning på pakken. Surr løken ilittolivenoljei en panne, sammen med salt, pepper og paprikapulver
Til hovedrett hadde visaftigekjøttbolleri en kjempegod tomatsausitilleggtil et rivebrødmed pesto og pistasjnøtter som jeg også har skrevet om tidligere
Kjøttbolleritomatsausmedspaghetti, det er som om Lady og Landstrykeren kommer tilmiddag. Dryss over krydder og de soltørkede tomatene, la krydder og tomater få surre med en liten stund
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.