Tunfiskrøre er eit av dei enkle heimelaga pålegga som ein burde lage langt oftare. Den smakar deilig, går fort å lage, og sidan den ikkje ser så spennande ut, så kan du få den litt lekrare ved å pynte med litt urter eller noko anna fargerikt som passar til
Bloggånden har visst virkelig slått til de siste dagene. Kanskje mest fordi jeg har vært en ensom ulv hele helgen med bøkene og haugevis med pensum som mitt eneste selskap
Tunfisk med majones og pasta. Første gang jeg smakte tunfisk fra boks, som faktisk er 2-3 år siden, kunne jeg ikke fordra det (men det var også naturell i en salat)
Har du en boks tunfisk i huset er du neste i mål- dette er så godt. De fleste filmfanatikere husker “Scarface” som ble laget i 1983, filmen er vakker, røff og er høyt på topplisten til mange filmnerder
Tunfiskrøre er saftig og godt på mange typer av brød, og ofte noe vi lager til lunsj om sommeren. Gjerne i en baguette eller lignende til å ta med seg på stranden også, god smak og litt salt, noe som er deilig spesielt når man er i varmen
Hvis du mener at tunfisk er kattemat trenger du ikke lese dette innlegget, men hvis du har lyst til å høre at det knaker i muskelfibrene mens du spiser deg god og mett uten å få dårlig samvittighet bør du lese videre
Fredag og over halve august har allerede flydd forbi,her i Spania nyter vi ennå av ferie,det er rett og slett for varmt til å gå på skolen men hjemme i Norge er vel de fleste tilbake til rutinene vil jeg tro
Vitello tonnato er en italiensk tradisjonsrett med en kombinasjon av kalvekjøtt og tunfisk. Det er en av de beste forrettene jeg får når jeg er i Italia
Jeg har blitt flinkere til å dokumentere lunsjene mine, men det er fortsatt ikke så enkelt når jeg spiser veldig enkelt på jobb og ikke har kamera og utstyr med meg på kontoret (det hadde tatt seg ut)
Fredag og tapastid her på bloggen,denne gangen en tapas som passer ypperlig nå som det begynner å bli litt varmere i været og kanskje også noe å servere til 17mai om det skulle passe
God kveld, søtinger. I morgen er jeg arrangør av champagnefrokost for alle de single vennene mine, og jeg regner med jeg ikke er den eneste som skal samles til frokost eller lunsj på 17
Bland sammen alle ingrediensene til tunfiskrøren og smak til med salt og. pepper. Legg salatblad på den ene skiven, fordel tunfiskrøre over, legge den andre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.