Først og fremst må jeg si tusen takk til alle som har stemt og delt forrige innlegg, jeg setter SÅ stor pris på det ♥ Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og se hvem som stikker av med seieren på mandag
Avkjøles på rist før du nyter nystekt surdeigsbrød. Tror det går fint også på en lav-FODMAP diett. Dessuten er surdeigsbaking å aktivt ta vare på mattradisjoner
Brødet er også lettere å fordøye, smaker bedre, metter lengre og gir mindre utslag på blodsukkeret. Jeg begynte å lage surdeigsbrød for nesten et halvt år siden
Ristede kikerter er supergodt og enkelt å lage, og smaken kan varieres etter hva man har lyst på. Jeg liker veldig godt å bare ha havsalt på, men litt chili eller kumin kan også være godt
Jeg gjorde det enkelt med å blande hvetemel og vann og mate den med påfyll hver dag i en uke. Blandet alt i Kenwooden, men holdt igjen litt av vannet og å spedde på med det til en passe klissete men fast deig
da er du alltid forberedt på at et surdeigsbrød spretter ut av ovnen. Det er bare å lage «deigen» på kvelden og la den stå godt tildekket til neste dag
Jeg er aldeles hektet påsurdeigsbrød,og kjøpebrød blir aldri det samme igjen. Gulrøttene river jeg løvfint på et jern fra Microplane,dette gjør at de omtrent integreres helt i deigen, og nesten ikke synes
Del på Facebook. Surdeigsbrød er enklere enn du tror. Fremgangsmåte på mating av surdeig finner du her. For å kunne laget et surdeigsbrød, så må du ha en surdeigskultur
Sett stekeovnen på ca. Og først ut er gresskarkjerner som er ristet med litt krydder. Bland olje- eller smørblandingen godt med kjernene, og fordel de tynt utover på en stekeplate med bakepapir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.