Men nå som jeg er tilbake, kommer det nye oppskrifter og oppdateringer på bloggen som vanlig. Tortilla er en spansk tradisjonell omelett laget av egg og poteter
Smør et tynt lag med ketchup på en wrap, ha oppå karbonadedeigen (ikke for mye. - Tortilla Wraps. Legg den i en ildfast form og ha oppå et par skiver ost på toppen
Kan være en utfordring å få dem hele over på panna, men etter to forsøk gikk det som smurt Legg et fuktig kjøkkenhåndkle over de ferdige tortillaene så de holder seg myke
Så er det bare å fylle tortillaen med det du har lyst på, brett sammen og nyyyt. Legg et emne( en bolle) på et bakepapir, trykk litt ned, og legg så et bakepapir over der igjen
Då eg posta frittataen med vårløk, bønner og fetaost i går, vart eg gjort merksam av ein observant lesar at eg blanda saman det spanske og det italienske namnet på denne retten
Ta dem ut av panna og la dem renne av seg oljen på litt kjøkkenpapir. Snu omeletten ved å hvelve den over på en tallerken, eller et lokk, og la den så skli forsiktig ned i panna igjen
Del opp potetene i skiver, gjerne med skallet på for å få med mest mulig næringsstoffer. Fordel det jevnt utover og hell på sammenpiskede egg med salt og pepper
Varm opp tortilla etter anvisning på pakken, jeg pleier og varme dem i mikrobølgeovnen. Nå har den blitt vanskeligere og få tak i, i hvert fall her på Hedmarken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.