Ha i bittelitt Olivenolje, Sett in Leveren, Løken, Paprikaenog Chilien. Hakk Løken Til Ringer. Kutt Paprikaen, Sjampinjongen Og Grønne Chilien i Terningsstørrelser
Serveres med ris. Dette er en frisk og mild fiskerett som jeg lærte for mange år siden. 1 pakke koketorsk1 creme fraiche1 løk1 eple3-4 teskjeer sennep (jeg bruker Iduns grove)ost til gratineringTilberedning. legg torsken i en formhakk løkog skrelt eple i små biterrør sammen creme fraiche, løk, eple og grove sennep og hell dette over torskenost på toppen til gratineringStekes på 200 grader i ca 40 minutter. 1 løk
Fersk torsk er fantastisk god mat enten den er kokt eller stekt, og det er utrolig mange måter man kan variere torsk på, og så er det såååå sundt og næringsrikt
Torsk er både sundt og godt og kan varieres på utallige måter, baker du fisken i stekeovnen serverer du maten i den samme formen som maten er laget i og den passer seg selv, veldig lettvint synes nå jeg
Det er noe med smaken av soyasaus som kan være så sinnssykt vanedannende og sammen med frityrstekt biffkjøtt får du en nesten uimotståelig smakskombinasjon
Kok spagetti som anvist på pakningen og server sammen med en frisk salat. Det er en ganske mektig middag og passer kanskje best til helgen for dere som ønsker å passe på kcal-mengden
Den beste måten og oppbevare dette er i ett tørt norges glass med en tett lokk. Grønnsaken kan knuses med hendene, i mortel eller kjøres i en kjøkkenmaskin til pulver
Stek kjøttdeig og ha på paprikapulver, oregano, chiliflak, hvitløk, salt og pepper. Pizza i langpanne med ditt favoritt fyll og litt tykk bunn er jo bare utrolig koselig på en fredag
Spør du meg er det vel frittata litt mer sexy enn en tradisjonell norsk omelett også, i hvert fall når du boler den opp med såpass mye italienske godsaker som det vi har gjort
Hakk løkog skjær bacon i små biter. Torskmed chorizo ogpaprikasaus. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.