Når suppen har kokt opp har man i oppdelt torskestykker og smaker suppen til. Ta pannen av platen og hell i vann, maizena, buljong og red curry og rør godt før pannen settes på platen igjen for oppkoking
Deilig og mager suppe i romjulen med sterk smak. Kok opp vann, kokosmelk og currypasten. Gjør seg godt etter både ribbe og pinnekjøtt, lutefisk og mange andre godbiter
Torsk med søtpotetmos, aspargesbønner, sprøstekt spekeskinke og smelta smør. Me var så heldige å få middagsgjester denne søndagen og på bordet stod det
Ta en gryte og ha oppi olje og currypastaen. Dette er en skikkelig smakfull suppe som er lett og lage. Du kan bruke både svin og kylling, og jeg ser ikke bort i fra at det kan gå med fisk / skalldyr også
Reker og scampii en hot curry, og heten bestemmer du selv, i mengde og styrke på chili. Middag. Ha ifoodprocessor/blender/stavmikser, sammen med koriander, kafirlimeblader, tomatpurè, grilletpaprika, chili (med eller uten frø, frø gir sterkere curry) skrellet ingefæribiter, hvitløk hakket, olivenolje, fiskesaus, sesaolje og soyasaus
Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt tiltorsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak iskrei, da sesongen er noe begrenset
Torsk dampet ihvit saus med rotgrønnsaker og poteter. Den får frem den gode torskesmaken. Inspirasjonentil denne vanvittig smakfulle og lettvintefiskemiddagenfikk jeg av et bilde jeg så på Instagram som Smalhans, en restaurant i Oslo, hadde lagt ut
Jeg ble oppfordret av Godfisktil å delta på deres Instagram konkurranse om å komme opp med tips og gode oppskriftertiltorskemiddag og hashtagge de med #codshare
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da itillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.