Dagens mattips er karbonadedeig med fullkornspasta oggratinerte speltlomper. Karbonadedeigen steiker jeg i panne uten fett, før jeg tilsetter hakkede tomater, hvitløk, chili og gjerne friske urter som oregano eller basilikum som jeg kjører med stavmikser eller blender før jeg har det over karbonadedeigen
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel
Grovkutt tomatene og ha dem i suppekjelen sammen med vann og buljong. Server med egg. det tar ikke mye lengre tid enn det tar å lage en pose tomatsuppe fra TORO – og det blir mye bedre
Fremgangsmåte Stek kyllingkjøttdeig med tomatpuré, krydder og frosne spinatputer. Heisann og hoppsann. Satser på at dette er siste rest av vinteren, så vi får bare ta det med godt humør
Gjerne med brød og/eller salat. Bland alt sammen med den ukokte pastaen i en ildfast form. Til gratinert kyllingfilet trenger du kun en ildfast form og en ovn
Hjemmelaget Tomatsuppe kan ikke sammenlignes medtomatsuppe på pose. #Tomatsuppe #Hjemmelaget. Det smaker mye bedre med hjemmelaget og jeg liker en litt tykkere konsistens på suppen enn du får på pose
Smak til med salt, pepper, sennep og litt Crème fraiche. Serveres med en båt lime eller sitron. Han er sjømann, og har spist Lobster Thermidor i mange land
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.