Dagens mattips er karbonadedeig med fullkornspasta oggratinertespeltlomper. Karbonadedeigen steiker jeg i panne uten fett, før jeg tilsetter hakkede tomater, hvitløk, chili og gjerne friske urter som oregano eller basilikum som jeg kjører med stavmikser eller blender før jeg har det over karbonadedeigen
Stek karbonadedeig sammen med krydder og tilsett til slutt en hakket paprika. Dere ble så glad for oppskrift forrige uke, så her kommer et nytt sunt og godt middagstips
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Heisann og hoppsann. Da har jeg måkt utenfor, og nå ser jeg at det snart bør gjøres igjen. Fremgangsmåte Stek kyllingkjøttdeig med tomatpuré, krydder og frosne spinatputer
Første mandag i januar, alle ukebladene er fulle av dietter for ett nytt, slankere og bedre liv. Jeg starter året og uka med hjemmelaget grønnsaksgrateng
En stor favoritt hos både store og små. skrell og skjær opp potetene i terninger. Bruk en ''potetmoser'', mos potetene, kjør i kjøkkenmaskin sammen med litt melk, smør eller olje, pepper og gjerne litt chicken&steak krydder
Jeg har jo vært borte fra bloggen en stund, men nå er jeg tilbake. Kommer nok ikke til å blogge like ofte som tidligere, men håper dere vil fortsette å følge meg likevel
Gratinerte poteter smaker nydelig, og det er en enkel rett å lage hvis du skal servere mat til mange – her hos oss har vi denne potetretten nesten alltid som tilbehør hvis flere er samlet for å grille, til kjøtt og så er den nydelig tilbehør til fiskeretter
Her kommer et kjapt og nydelig middagstips. Denne retten lager jeg ofte, fordi den er rask, krever lite ingredienser, smaker supergodt, og er næringsrik
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.