Tomat- og granateplesalat med valnøtter
Et kjøkken i Istanbul
Et kjøkken i Istanbul
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • håndfull ristede valnøtter, grovhakket
  • 1 rødløk, finhakket
  • 600 g cherrytomater eller solmodne tomater i sesong, skjært i små terninger
  • . 20 stk mynteblader, finsnittet
  • . 25 g finhakket bladpersille (uten tykke stilker)
  • 1 granateple, kjernene
  • 1 sitron, saften
  • 4-5 ss extra virgin olivenolje
  • 2 ts Pedro Ximeno sherryeddik (kan sløyfes)
  • 2 endiver, bladene separert fra hverandre
  • salt og pepper
  • håndfull ristede valnøtter, grovhakket
  • 1 rødløk, finhakket
  • 600 g cherrytomater eller solmodne tomater i sesong, skjært i små terninger
  • . 20 stk mynteblader, finsnittet
  • . 25 g finhakket bladpersille (uten tykke stilker)
  • 1 granateple, kjernene
  • 1 sitron, saften
  • 4-5 ss extra virgin olivenolje
  • 2 ts Pedro Ximeno sherryeddik (kan sløyfes)
  • 2 endiver, bladene separert fra hverandre
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.