Franco Francesco Dolcetto, ItaliaPiemonte. Ukens vin er en Italiener. Filosofien var enkle. Og siden det er ferietider og de fleste av oss bruker altfor mye penger, så er ukens vin en prisverd bag in box
En god tommelregel er å la det trekke helt inn før du sper på med mer. Foto. Nå er det bare å binde en rød banda rundt halsen, åpne en flaske rød vin fra Rioja og sette på Andrés Segovias Tarantella og gåi gang
Skrell gulrøttene og kutt ilittstorebiter. Litt fancy er den selvfølgeligfordi den er kokt irødvin, men dette er egentlig bare skikkeligdeilig fransk husmannskost
Dette er simpelten en finfestmåltid om det skulle være fire eller tolvtilbords. Coq au vin er trolig den mest berømte av alle franske kyllingretter, og ikkeminst absolutt en av de mest delikate
Når alt er ferdigstekt har du de brunede hønebitene, baconen og fond/rødvin sammen i en stor gryte med lokk som kan settes i stekeovn, jeg bruker Mieles gourmetpanne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.