Timianstekt reinsdyrfilet
VG.no
VG.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kilo ytrefilet av reinsdyr
  • 1 ss smør
  • 2 ss finklippet timian
  • salt og pepper
  • TYTTEBÆRSAUS
  • 6 dl god (vilt)kraft
  • 200 gram mire poix
  • 4 dl rødvin
  • 200 gram tyttebær
  • 1 ss smør
  • salt og pepper
  • maisenna
  • SOLBÆRSAUS
  • 6 dl god (vilt)kraft
  • 200 gram mire poix
  • 4 dl portvin
  • 200 gram solbær
  • salt og pepper
  • maisenna
  • GRØNNSAKER
  • 300 gram knollselleri
  • 2 dl kremfløte
  • salt og pepper
  • 300 gram mandelpoteter
  • 2 plater frossen butterdeig
  • 2 eggeplommer
  • 1 ss finklippet persille
  • 2 ss smør

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.