Vent til smøret har sluttet å bruse, og legg oppi reinsdyrfileten. Snu den med jevne mellomrom, til den har fått en gyllen brun stekeskorpe på begge sider
Vent til smøret har sluttet å bruse, og legg oppi reinsdyrfileten. En festmiddag med spennende smaker. Ta ut reinsdyrfileten og legg den i en ildfast form
Smør inn reinsdyrfiletenmed salt og pepper. I denne oppskriften med reinsdyr og kantareller er det som om ingrediensene utfyller hverandre, og du kommer til å sukke både over kantarellene i den fløyelsmyke sausen, som av reinsdyrkjøttet som smelter på tunga
Skjær av det hvite fra reinsdyrfileten, og skjær kjøttet opp i porsjonsbiter (medaljonger). Det er riktignok dyrt, derfor kan det være en idé å alliere seg med noen som jakter eller noen som kjenner noen som jakter
700-800 g reinsdyrfilet. Frossent kjøtt tines langsomt i kjøleskapet. Tips. Får du ikke tak i Jacobs rødvinssaus, bruk rødvinssky fra pose og lag etter anvisning på pakken
Skrei med sellerirotmos, bacon og rødløkskompott. Rødløkskompott. Smak til med litt salt. Nydelig syrlig og sødmefull rødløkskompott, kremete sellerirotmos, sprøtt og salt bacon servert med bakt skreifilet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.