tagliatelle med hjemmelaget tomatsaus og middelshavsgrønnsaker
Nora Alba -
Nora Alba -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Pasta er så mye mer enn bare pasta, og for meg er en liten skål med god pasta noe av det diggeste som finnes
  • 3 fedd hvitløk 1 chili 2 ss sukker 3 ss olje 1 lite glass tomatpurè 5 dl hakkede tomater evt. 1 dl rødvin 1 revet gulrot 1 stangselleri Varm oljen i en kjele. Grovhakk løk og chili og ha det i, og tilsett sukkeret. Når de har frest litt og er gyldne i fargen, kan du ha i tomatpurèen. Rør godt ofte som det ikke svir seg i bunn. Etter ca. 4 minutter kan du ha i de hakkede tomatene, gulroten og sellerien. Så kan dette stå og koke på middels varme så lenge som mulig. 3 ss soyasaus saft fra 1 sitron salt pepper Når alt har kokt godt kan du kjøre den opp med stavmixer eller blender, slik at den blir glatt og fin. Og så er det bare å smake den til! Mine beste tips er de over, og smak deg gjerne frem med mer eller mindre av ting. Det finnes ingen regler for hva du kan ha i en tomatsaus! 1 rød paprika 1 aubergine 1 gul løk Kutt alt i grove terninger, ikke for store. Stek dem deretter i ovn eller i panne på høy varme og med en god del olje, slik at de blir sprø og gyldne i fargen. Bland dem deretter inn i sausen. Valgfri pasta (jeg brukte tagliatelle) revet parmesan frisk basilikum, gressløk og persille (eller annet) Kok pasta, vend inn sausen og grønnsakene, og riv parmesan over. Topp med litt friske, grovhakkede urter og litt god olivenolje. Og ikke minst - nyt!

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.