Mye godt å spise ute også, men blir mer usunt og det blir dårlig med sunne desserter å få kjøpt. Bodde dennegangen på hotelrom uten mulighet til å lage mat, det er greit for noen dager, men da lengter jeg alltid litt hjem til mitt eget kjøkken så jeg kan lage meg det jeg har lyst på
Jeg lot meg inspirere av forskjellige oppskrifter på nettet, men valgte tilslutt å skrelle vekk alle unødvendigeingredienser og kjørte helt plain blomkålsuppe uten noe ekstra
Her kommer et tips til godt tilbehør som lages på grillen samtidig med at resten av maten grilles. Så snart solen titter frem og det har blitt noenlunde akseptabel temperatur, så griller vi
Han har laget et helt fantastisk brød, som ikke bare smaker godt, men som også er sunt. Terje, som har bloggenNettbakeren, er en av mine favorittbakere
Kan det bli bedre enn det. Et godt og grovt brød som ikke krever elting. Ingredienser. - Bland alle ingrediensene, deigen skal være løs, som en tykk røre
I januar er det godt med lettere mat etter julens tradisjons mat. Etter fete kjøttretter og desserter, fløtesauser og sukkerfylte kaker er folk flest sugen på noe lettere
For meg er det like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner. Oppskriften tilhører Helena Matea Gilberg fra Gausdal, menden kunne like gjerne vært Borgny Brendjord sin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.