BROKKOLIGRATENG MED OST OG CHERRYTOMATER. Dette er en grateng som både smaker godt og er lett å lage. Visp sammen kesam, egg, cremé fraiché, ost, basilikum, revet hvitløk, salt og pepper
Hell av vannet og legg de over i en ildfast form sammen med purreløk, skinkestrimler og paprika. Lag saus av melk, fløte og eggeplommene og kok på lav-middels varme (Ønsker du tykkere sauskonsistens kan du tilsette litt johannesbrødkjernemel)
Her kommer en enormt enkel, god og sunn rett. I denne retten er det en fin balanse mellom fett (kokosmelk), proteiner (karbonadedeig) og karbohydrater (grønnsaker)
M. i. n. s. p. c. y. a. t. k. r. e. o. m. d. v. j. ø. g. l. u. D. ,. h. f. å. b. J. w. -. V. æ. A. 1. 2. 5. /. 3. 0. (. ). B. K. H. L. E. F. S. I. @. #
Jeg hiver inn litt mattips og trening her før jeg tar kvelden, fra fredag og utover får jeg heldigvis litt bedre timeplan igjen – det vil si en som faktisk går opp
Vegansk blomkål- ogbrokkoligrateng ala Veganmisjonen. Veganmisjonen er en av mine favorittmatblogger. I tillegg til å skrive en knakende god veganblogg, har Jane H
Da vi dro på jobb måtte vi skrape is av bilvinduene, og setevarmen ble skrudd på. Luften er klar og trærne lyser i en fargeblanding av rødt, gult, orangsj, mørkebrunt og grønt
Dette er kjempegod og lynrask hverdagsmat. cheddar passer veldig godt her, men om du foretrekker Norvegia eller andre milde oster går det også like fint, og for de mer vågale så passer også blåmuggoster aldeles ypperlig i denne retten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.