BROKKOLIGRATENGMED OST OG CHERRYTOMATER. Server gratengen med en frisk salat og brød. Brokkolien kan byttes ut med andre grønnsaker, for eksempel blomkål
legg i en ildfastform og ha litt rapsolje eller olivenolje over med litt salt. Kok opp lettsaltet vann mens du begynner å steke karbonadedeigen sammen med oppkuttet løk
Hell av vannet og legg de over i en ildfast form sammen med purreløk, skinkestrimler og paprika. Lag saus av melk, fløte og eggeplommene og kok på lav-middels varme (Ønsker du tykkere sauskonsistens kan du tilsette litt johannesbrødkjernemel)
Karbonadedeig stekt med paprikapulver, cummin, kanel, oregano, hvitløk, salt og pepper. Og så, i stedet for å tilsette en boks med hakkede tomater som vanlig, så hadde jeg i litt ketchup og grovsterk sennep
♥ Stek karbonadedeig sammen med ketchup, krydder og litt vann. Legg kjøttsaus og brokkolibuketter i en ildfast form, smør deretter brokkolimos og søtpotetmos over, topp det hele med ost
♦ Stek karbonadedeig sammen med grovhakket løk, krydder og hakkede tomater. ♦ Legg kjøttsaus og mindre brokkolibuketter i en ildfast form med revet ost og skiver med spekeskinke fordelt utover
Kjøttdeig ogkarbonadedeig lages raskt hjemme om man har kjøkkenmaskin med kvern. HøyryggVi startet med å legge kjøtt og kvern i fryseren for å få det så kaldt som mulig
200 g karbonadedeig1 brokkolistilk1/2 avokado1 ss Tyrkisk yoghurtsalt/pepper/sitron/oljechili/kanel/gurkemeie***Stekkarbonadedeigenmed litt olje. Strø over 1/4 ts gurkemeie1/4 ts kanel litt chili, salt og pepper. Rensk, del opp og kok brokkolisilken i ca 4 min. Server karbonadedeigenmed brokolien, 1/2 avokado,saften av en båt sitron og en stor skje med Tyrkisk yoghurt. 200 g karbonadedeig. 1 ss Tyrkisk yoghurtsalt/pepper/sitron/oljechili/kanel/gurkemeie***Stekkarbonadedeigenmed litt olje
Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespill og fantastiske kostymer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.