Vegansk blomkål- og brokkoligrateng
Sunn Middag
Sunn Middag
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 dl fusilli, penne eller lignende
  • 1/2 brokkoli 1/2 blomkål
  • 10 cm purre (den hvite delen)
  • 1 dl skåldete mandler
  • 1 dl gresskarkjerner
  • 2,5 dl vann
  • 2 ss tahini
  • 1 ts dijonsennep
  • 1/2 finhakket rød chili
  • salt
  • sitronsaft
  • 2 ristede skiver grovbrød
  • 1,5 dl gresskarkjerner
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss paprikapulver (gjerne røkt paprika hvis du får tak i det)
  • 1 god kvast persille
  • salt
  • pepper
  • olivenolje (med basilikum fra Oliviers & co)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.