Jeg brukte brokkoli, erter og bønner c",). Krydre svinefiletenmed salt og pepper, tilsett knust rosepepper i pannen, brun den raskt i varm panne så den får god stekeskorpe
Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start med potetene og ha så løk og hvitløk over. Finhakk løk og hvitløk og skjær potetene i tynne skiver
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små potetermed skallet på
Proteinrikt, full av farger, ogmed en blanding av søtt og salt. Mangosalsa er et supert tilbehør til både kjøtt, fugl og fisk, samt vegetariske alternativer
Surr løken til den blir gyllen og tilsett tomatpuré, som du freser litt sammen med løken. Kok gulrøtter med litt vann, ikke la vannet dekke gulrøttene helt, tilsatt salt, en klype
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.