Sjokoladen er kjent for sin hasselnøttsmak og den gode crunchy sjokoladen. Gjør klar stekeformene. Nå skal du folde sjokoladerøren forsiktig inn i eggehviten, bruk rolige og forsiktige bevegelser så ikke eggehviten blir flat
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Ha bær og vatn i ein kjele og varm det sakte opp på svak varme. Heime har eg eit par kilo bær i frysaren som eg skal blande med halvparten eple for at det skal bli litt mildare og meir gelé
La det stekes på svak varme i ca 5 minutter. Til 2 personer trenger du. 300 g kyllingfilet, 1 løk, sukkererter, 2 gulerøtter, 2ss ingefær, 1 rød chili, 1 boks kokosmelk, 1 sitron, ris, 1 fedd hvitløk, Chilisaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.