Retten som ble servert på bordet idag var en fantastisk spennende risotto. Risottoen heter noe så spennende som “Risotto ai finocchi con ricotta e peperonicino” eller ganske enkelt fennikel risotto med ricotta og peperonicino
Kirsebærene gir kubene en syrlig og nydelig smak sammen med den bitre, aromatiske rå kakaoen. Puffa ris er en glemt skatt som for meg kun forbindes med jul, men puffa ris kan og bør da spises oftere enn kun til jul, eller hva
Kveite. 1 kilo rødbetersalt og pepper2 ts karve2-3 ss oljeMatyougurt og ett lite dryss med parmesan er godt å ha over rødbetene når de er kommet på tallerken
Når de er ferdig stekt tar du stekepannen av varmen, har oppi en klatt kaldt smør, en grovknust hvitløkbit, og sveiper over med noen dråper ferskpresset sitron
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.