Da har søndagen kommet og jeg har fått littdilla på butterdeig, eller croissantdeig om man kan kalle det det Selve deigen tar litttid å lage, og man bør gjerne gjøre det noen ganger før man får teken
Veldig enkel og lettvint med fryst butterdeig, da slipper du alt 'klinet' med smør og mel. God smakfull forrett eller ett smaskens måltid, når det frister med noe godt
Da kommer den gode gamle butterdeigentil heder og verdighet. Mincemeat passer til mye annet enn bare julens mincepies, som forresten smaker godt ellers i året også
Får du lyst på noe ekstra til lunsj og du har en pakke ferdigbutterdeigi frysen kan du nesten bare trylle frem godsaker, det skal ikke så mange ingrediensenetil heller
Styling og Produksjon. Katrine Martensen-Larsen/House of Pictures Foto. Mikkel Adsbøl/House of Pictures. Dempede farger i sand og stein, kjølige blågrønne nyanser og enkelte sorte elementer
Kjevle butterdeigenlitt ut, så du kan lage to hjerter av en plate butterdeig. Nydelig frokost eller lunch -når du vil server noe litteksklusivt og morsomt ♥
Jeg synes det er mye arbeid med å lage butterdeig fra grunnen av, så de få gangene jeg serverer noe med butterdeig lar jeg meg fristetil å gjøre det på den lettvinte måten
De fine hjemmelagde "skålene" av en sunnere butterdeig med stekt kylling og sopp med glassert løk som jeg skulle helle over de nystekte og rykende ferske
Littnostalgi dette her, men du verden for en nydelig mat, grønsakstuing med herlig saus tilsattlitt creme fraiche - akkurat i dag glemmer vi alle tanker på kalorier og bare nyter maten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.