Legg fyllet i en lufttett boks og ta med et par avokado, og ikke minst en flaske avkjølt Riesling. Bland Vita hjertego´ frâiche med hvitløk, rødløk, dill, gressløk, stangselleri, sitronsaft, lodderognog smak til med salt, og ha i reker til slutt
avokado fylt medreker, paprika, agurk, majones og litt saft av en sitron. Reker er en slager om sommeren og spesielt godt på varme sommerdager som vi har nå
Snu formen medavokado/agurkog legg den på salaten. Nyt den gjerne med glass cremant ღ Ingredienser. Skjær avokadoog agurk i terninger (skjær bort den bløte remsen i midten),
Garantert en suksess på koldtbordet, til tapas eller som egen middag med båtpoteter og aioli til. Form små kjøttboller med en litt dyp teskje/barneskje i håndflaten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.