Ostekrem. Rør sammen ost, smør og sitronsaft. Bland inn melis og sitronskall. Sett muffinsformene i et muffinsbrett og fyll formene 2/3 fulle. Stek muffinsene ved 200 ºC midt i ovnen. 2 store egg. 150 g kremost naturell, romtemperert. 1 ss finrevet sitronskall. saften av 1/2 sitron
Smørkrem. Bland så inn siktet hvetemel og bakepulver, vekselsvis med melken. Store Lyse Muffins. Selv storebror (bakeren) syntes de var fantastisk gode
Muffins kan selvsagt serveres både varme og kalde, med og uten is eller krem. For meg gjør muffinsmed fyll susen – det blir plutselig noe ekstra-ekstra godt
Jeg er kjempeglad i sjokolademuffinsmed sjokoladebiter på toppen, men jeg har alltid synes at det mangler noe, derfor la jeg til en karamellkrem laget av Smil sjokoladen og fløte
-) Nemlig muffinsmed frisk sitron, bringebær og hvit sjokolade. -)Jeg må innrømme etter et par uker med masse snø og delvis regn savner jeg sommeren, og derfor bestemte jeg meg for å bake muffins som er litt sommerlig
Sjekk med en kakenål, det skal ikke være deigrester igjen på den. Sitronsirup Mens muffinsene steker har du sitronsaft og skall, sukker, honning og vann i en kjele
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.