Legg en liten klatt med (avkjølet) karamell nedi og topp med litt smeltet sjokolade igjen. Helt til slutt har jeg trukket vinner av boka Sunnere livsstil med Kristine Weber
La muffinsene avkjøles til de er helt kalde før du pynter dem medkrem. Muffinsformermed matchende pyntepinner fås også kjøpt i mange norske butikker som selger kakepynteutstyr
Rør inn grovhakket sjokolade og grovhakket peanøtter sammen med melken. Søtt og salt, nydelig sammen i disse muffinsene, bare prøv selv, supert til turmat, supert til kaffen i solveggen og super til skoleavslutninger
Vend alt hurtig sammen, bland til slutt inn bringebær og sjokolade. Sett muffinsformene i et muffinsbrett og fyll formene 2/3 fulle. Stek muffinsene ved 200 °C midt i ovnen. 75 g hakket hvit sjokolade. 150 g kremost naturell, romtemperert. 300 g hvit sjokolade. 300 g kremost naturell. 250 g mørk sjokolade. 100 g kremost naturell
Muffinsmed store biter av mørk sjokolade og hasselnøtter, kan vel ikke bli stort bedre enn det. Bland alt det tørre i en bolle, hakk sjokolade og hasselnøtter og bland dette med det tørre også
Smelt så sjokoladen og ha det oppi sammen med resten. Hvem kan motstå deilig mørk sjokolade. Jeg hulet noen av cupcakesene sånn at jeg fylte det med mer ganache krem,veldig godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.