Her i huset er det populært å servere laksen sammen med poteter , agurksalat og rømme. Laks er kanskje en av de mer populære fiskene som serveres til bords her i Norge, har kanskje hos noen barnefamilier fått kallenavnet «prinsessefisk» på grunn av sin rosa farge
Lekre, tynne og melkeaktig fiskekjøtt med en myk og lett kremet pastinakkpurée, som til slutt toppes med karamellisert løk, er simpelten en deilig kombinasjon
Litt stekt bacon, friske tomater og rødløk ved siden av, så har du en herlig middag. Du trenger en pakke medlaks, jeg liker veldig godt de ferske som ligger klare i form
Finhakk chili, rødløk, ingefær og koriander. Bland sammen med quinoa i salatbollen. Fordel derfor halvparten av chilien, rødløken, ingefæren og korianderen på fiskestykkene
Finhakk hvitløk. Ingredienser stekt ris. Ingredienser laks. Bland grønnsakene med den ferdig kokte risen. Kutt rødløk og vårløk i biter og paprika i terninger
Tilslutt stekte jeg Laksen. I går hadde jeg en veldig god middag, som jeg har lyst å dele med dere. Bland kål, appelsin og persille og anrett blandingen lagvis med dressingen
Jeg har baktlaks i ovnen i dag og har smakssatt den med dill og chili, og som tilbehør, kokte poteter, en god salat og en nydelig grønn saus basert på basilikum og spinat, enklere blir det ikke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.