Jeg har baktlaksiovneni dag og har smakssatt den meddillogchili, og som tilbehør, kokte poteter, en god salat og en nydelig grønn saus basert på basilikumogspinat, enklere blir det ikke
Ovnsbaktlaksmedovnsbakte grønsaker er en god ognæringsrikmiddag, her får du et fiskemåltidog fem-om-dagen i samme slengen, itillegg er dette en veldig rask og lettlaget middag
Uansett hvordan vitilberederlaks så er det sunn mat medviktigenæringsstoffer, laks er en av de fiskesorter som er viktig å spiseopptil flere ganger i uken, ogsidenvispiserlaks så ofte, gjelder det å variere
Det var godt med et laksemåltid nå etter all den ribbenogpinnekjøttet, blirliksom mett på en bedre måte når man spiserfisk, man orker å gjøre litt mere etter måltidet
Ta den ut av ovnen, og drypp over et par dråper sitronsaft fra en sitron. Da er laksen på grensen til gjennomstekt, og det er akkurat perfekt etter min smak
kryddre medlitt salt og pepper. D veldiggreitmed alt i en form. legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen
Hell sausen i en ildfast form, legg laksen uten skinni sausen. av laks. Del brokkolieni passe store buketter, kok opp vann medlitt salt iog la brokkolien koke i et par-tre minutter
Å presse en tubeost over laksen før steiking kan høres merkelig ut, men det er virkelig godt, og eg veitfleire av dere har fått suksess med det etter tidligareblogginnlegg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.