Poenget med dette er at hodet på stavmikseren blir dekket av denne blandingen før man har i oljen. Start med hvitløkspulver, sitronsaft, sennep og eggeplommer
Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Etterstek på svakere varme til fisken er gjennomstekt, når kjøttet slipper benet. Nå som vi er på hyttetur med begrenset kokemuligheter, er det lov og koke dem i samme kjele
Spe påmed olje, rør godt/kjør stavmikseren godt. Oppbevar Aiolienpå tette glass, perfekt å lage noen dager i forveien før den skal serveres - så får smaken også satt seg skikkelig
La den ligge med saltet på i ca. Stek på skinnsiden i ca. Dryss fileten med et jevnt lag grovt salt. Når skinnet er sprøtt og gyllent snur du fisken og steker et par minutter på den andre siden
Ha litt smør på stekepannen og stek baconterninger pent brun og sett de tilsides. I dag har den stekte torsken fått følge med rosenkål surret sammen med baconterninger, gulrøtter og nydelige mandelpoteter
Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt ris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Avokadokremen er medpå å gi ett friskt innslag til retten. Laks er kanskje en av de mer populære fiskene som serveres til bords her i Norge, har kanskje hos noen barnefamilier fått kallenavnet «prinsessefisk» på grunn av sin rosa farge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.