Snart er det påske, vi skal ha fri og håper å få vært masse påtur ♥. Og påtur er det kjekt å ha med noe ekstra godt, så da har jeg og lillegutt bakt igjen
Dette er det mest praktiske jeg noensinne har pakket mat i påtur. I dag leker jeg supermamma og sjonglerer jobb, blogg, egentrening og tre barn i baksete på vei til Drammensbadet
Får i kål, lammefrikasse', nordafrikansk lammegryte, lam på spyd, kjøttkaker av lam. Her i huset bruker vi det hele tiden på forskjellige måter, men i dag er jeg klar med et helt lammelår
Først en herlig tur til Røyningsbu på Karmøy med barnebarna på formiddagen og så til Heggeligfjell i Tysvær på ettermiddagen med min gode turvenninne Helene
Det eneste kravet er at den må ha vært kjølt ned på isbiter i fiskedisken og at den ikke har vært fryst, saltet, marinert, kokt, tørket eller lignende for at den skal kalles fersk
Vi tok turen til Sverige og fikk handlet litt diverse. Nå skal vi straks bevege oss ut en liten tur igjen, og ikke minst dra innom kirkegården når det begynner å skumre for å tenne et lys til minne om de som ikke er blant oss lenger ♥
En riktig god helg ønsker jeg deg som leser denne bloggen, enten du skal ut påtur eller ikke. Nevelfjell er et yndet turmål for Lillehammers befolkning, og det var et vanlig turmål for søndagsturer da jeg vokste opp, som det er det nå
Ertesuppe er perfekt til å lage opp i store porsjoner, fryse eller ta med påpåskenshyttetur. Det putrer i en stor gryte på kjøkkenet, og det lukter som en søndag etter jul, da det var tradisjon hos oss med ertesuppe på restene av fenalåret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.