Idag er det hjemmelagde pitabrød ogfiskekakerpå menyen. Pitabrød er utrolig enkelt å lage, smaker mye bedre enn de du kjøper på butikken og det beste av alt
Hadde i tillegg en sitronskive ved siden av, fersk sitron er undervurdert altså. Jeg gikk med skjørt på jobb i dag, og det var så utrolig deilig å trippe rundt med bare legger og vite at flere solskinnsdager er like om hjørnet
Fiskekakene stekes i stekepanne noen minutter på hver side så de blir gylne og får stekeskorpe. Fisken kjøres i en kjøkkenmaskin og blandes med mel og melk
Gikk på med friskt mot, lagde fiskefarsen i foodprocessoren og stekte en god liten haug. I går prøvde jeg meg på noe jeg ikke har gjort siden heimkunnskapen på ungdomsskolen - hjemmelagdefiskekaker
Påfisketur i helgen fikk vi mye god fisk, også perfekt fiskekakefisk. Fiskekaker er kjempegode på godt brød, servert med brun saus, poteter og gulrøtter, eller sammen med pasta og kålstuing
Fiskog melk skal være iskaldt så sett gjerne begge i fryseren en drøy halvtime før du starterDel fisken i biter og kjør den så med en kraftig stavmikser eller en food prosessorSpe på med melk til en jevn masseRør inn potetmel, krydder, bakepulver, salt og finhakket løk og purreTilsett egg, ett av gangen og bland godtForm fiskekakeneog stek de i på middels varme i smør/olje
Hverdagene blir lett travle for alle og enhver, og mange ser på det å ha fisk til middag som noe tidkrevende som stadig må vike for kjappere og usunnere varianter som ferdig pizza, fiskepinnerog pasta, men alt som kreves for å gjøre en fiskerett like kjapt er gode råvarer og litt planlegging
Legg kakene på et fat med brødsmuler eller griljermel og vend. Stek i olje på sterk varme ca. Del fisken i biter, ha i grønnsakene sammen med resten av ingrediensene i en blender og kjør til det blir en fast og fin farse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.