Lørdag og søndag 13-14 april holder jeg kurs i tradisjonelle tilberedningsmetoder i Stavanger. (Iphone-bilde tatt på impuls i stearinlys på hytta i påsken
God Tirsdag. Der var jammen meg påsken over gitt. I dag våknet jeg tidlig og lagde meg et deilig frokostsmørbrød av det lille som var igjen i kjøleskap
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Denne helgen kjører x-life på med Reebok-salg til ære for Crossfit Open som har startet. Om de trenger litt lengre steketid så ha de inn i ovnen igjen et par minutter, men de skal være litt myke så de ikke blir tørre – de blir enklere å løfte opp når de kjølner
Jeg har nå vært i Stavanger i 3 dager og reiser videre i dag til vakre Bergen sammen med Trude. Der skal vi være på en arrangement som heter “Fab & Fearless – The Evening ” Gleder meg kjempe mye til å treffe rundt 300 studenter som kommer dit
If you use Harney & sons Pumpkin tea like I do, open a fresh tea bag, the leafs are so extra fine and has so much pumpkin flavor just drizzle some on top of the whipped cream
5 Pakker Bacon – Jeg brukte Stjernebacon som er 140 g pr pakke, da hadde jeg to baconskiver til overs. 5 Pakker Bacon – Jeg brukte Stjernebacon som er 140 g pr pakke, da hadde jeg to baconskiver til overs
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.