Trekk panna vekk fra varmen. 150 gram torskefillet per pers 1 pakke bacon 6 gullrøtter 1 -2 cm fersk ingefær 1/2 chilli uten frø 1 liten gul løk 8 dl grønnsaksbuljong Salt og pepper Sitronsaft Slik gjør du. Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter. 150 gram torsk. 20 minutter Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter
Torsk med søtpotetmos, aspargesbønner, sprøstekt spekeskinke og smelta smør. ca 1 kg torsk, 2 store eller 3 middelsstore søtpoteter, 2 store eller 3 små gulrøtter, 2 pk (600 gr) frosne aspargesbønner, 6 skiver, spekeskinke, smør, salt, pepper og sitronsaft. Trekk torsken i lettsalta vann i ca 10 minutt. ca 1 kg torsk
Det drypper fra taket. Torsk er en fantastisk anvendelig fisk som er enkel å tilberede. Lista er lang og jeg lar meg inspirere av masse gode oppskrifter fra andre matbloggere
Fisken ble derfor litt tørr, men den hadde tatt opp mye smak fra kjøttet. Vanligvis lager vi torsk med eggesmør, men denne gangen testet jeg noe jeg har hatt lyst å smake lenge, nemlig torsk surret i bacon
Bare vi klarer å løsrive oss litt fra vært tradisjonelle kosthold. Men de fleste av oss trenger kanskje ikke de mengende vi spiser, også opptar de tradisjonelle brødmåltidene plassen til mat vi faktisk spiser for lite av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.