Kutt eller riv squashen i strimler og server den rå. Smak til med salt og pepper. 1 Pølse med lavt karboinnhold 1/2 dl tomatpure1 dl seterrømme1/2 dl vannlitt løkbaconSmørsalt og pepper*Stek løk, pølsebiter og bacon i smør,tilsett rømme, vann og tomatpure
Og den må være god. Denne fyller begge kravene, og kan lages på under ti minutter. I tillegg er det er bra måte å snike i seg mer grønnsaker på, og de vil gi enda mer energi enn pasta siden de er bedre for fordøyelsen får man ikke lyst til å ta seg en lur etterpå
Server til vanlig pasta eller squashpasta, topp med spirer eller spiselige blomster (her fra Smågrønt) om du har og riv over en nydelig parmesan (her en nydelig fra Oliviers)
Jeg er forkjølet og uten stemme. men jeg lå på sofaen i går og var pjusk hadde dårlig samvittighet for oppgave som skal skrives og at jeg kom til å ikke kunne gå på jobb dagen etter, og jeg vet at de virkelig kunne trengt meg der
Som tilbehør kan du lage blomkålris, squashpasta, eller bruke lavkarbonudler om du har. Jeg hadde tenkt til å vente med å publisere denne til over påske, tenkte kanskje at alle var dypt inne i lammelår og påskeeggmodus nå
I tillegg mente min bedre halvdel at vi hadde vært det så sunne i det siste, med grønnsakssuppe, squashpasta, juicing og det som er, så i dag passet det visst bra med vegetarburger
Da var det mandag og jobb igjen og det betyr at det skal lages x antall lunsjer denne uka også. Avocado ser jo ikke noe særlig fin ut hvis du skreller den og legger den i matboksen, da blir den brun og ekkel
Gresskar er nydelig på smak og veldig anvendelig, den og søtpotet går ofte igjen i mine retter. Gresskaret jeg kjøper heter Hokkaido og er den litt mindre knalloransje sorten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.