Sett på en mindre kjele på medium/høy varme medgresskarsausen. Som veganer og matblogger må man være litt kreativ i matveien og en i utgangspunktet enkel pastarett kan gjøres riktig så spennende og smakfull med noen smarte triks
Ettersom det er mandag og mange velger å spise veggismat tenkte jeg å dele en ny variant av min favorittpasta - Squashpasta med en kremet saus av avokado, miso og tahini
Min favorittpasta. Kikerter i spicy tomatsaus med bulgur. Min favorittpasta. Mandager er ofte hektiske og da er det greit med alt som kan gjøres unna raskt
Server denne fantastiske raguen sammen med din favorittpasta og rikelig med nyrevet parmesanost. Når dette er ferdig brunet blandes det inn i pannen med grønnsakene
Min favorittpasta er helt klart Schär, så det er den vi bruker. Når vi en sjelden gang går ut og spiser ender vi opp på en italiensk restaurant hvor jeg og datteren min som også lever glutenfritt, koser oss med pasta bolognese
Smak til med salt, pepper og muskatnøtt. med osteskivene. Sett stekeovnen på 225°C. Smør en ildfast form. Kok pastaen litt kortere enn angitt på pakken, slik at den blir "al dente"
Kjør alt glatt og varm den eventuelt opp igjen om du ikke skal spise den med en gang. GRESSKARSAUS. Dette er en veldig enkel saus med få ingredienser som gir mye og spennende smak
Bare grønnsaker med saus syns jeg smaker helt herlig og du trenger ikke noe mer. Gresskarsaus. Når de er ferdige heller du over gresskarsaus og lar det koke i ca
Restauranten er veldig koselig, med et stort utvalg av vegetariske retter. søtpotet, og gresskarsaus. Her bør du forresten reservere bord eller regne med litt ventetid
Squashpasta medgresskarsaus og spirer, oppskriften finner du her. Tar du deg en tur på Bondens Marked får du grønnsakene rett fra bonden uten noen mellomledd eller om du bor i Oslo, Ås eller Vestfold kan du bli medlem av Kooperativet som har avtaler med mange økologiske bønder slik at du gjennom hele året kan få kortreiste grønnsaker
Server pasta i gresskarsaus og topp med brunet brokkolini og pinjekjerner. Her kokes terninger av gresskaret, før den blendes til en silkemyk og kremet saus, sammen med masse andre godsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.