4 ss vaniljekrem. 400 g jordbær. 14 marengs. 4. 4 ss vaniljekrem. 400 g jordbær. 14 marengs. På lørdag bestilte vi finvær og inviterte noen vennepar på grilling
4. 04. Mageknuseren vol. Publisert 13. 2015 kl. 20. 30. Ligger i kategorien. Øvelser. Utvalget av mageøvelser begynner å bli ganske stort her på bloggen, men mageøvelser kan vi ikke få nok av
Fredag igjen og det er sikkert mange som meg, som starter påskeferien i dag. Jeg vender om noen timer snuta hjem mot norge og gleder meg til å ha påskeferie der
Disse hindbærsnittene ble faktisk til under et ytterst hyggelig fattigdom-og-sult-fellesskap i forrige uke – jeg spiste omtrent 3/4 av kaken – noe jeg synes er helt naturlig ettersom jeg de første 20 årene av mitt liv ikke visste at et sted der ute fantes det noe så flott som hindbærsnitter. Bland godt sammen og ha i 3/4 dl vann. Relatert 3/4 av kaken
Gjennom hele barndommen min tilbrakte jeg somrene hos besta og besten. De var sauebønder og fruktbønder i fagre Stryn og jeg var med på "høyånnj", gjeting i fjellet, mating av koppelam og fisking
Oppskrift fransk løksuppe5 løk skjært i rundinger, ca 1/2 cm tykke3-6 fedd hvitløk4 ss ekte smør1 liter kyllingkraft eller kraft på elg/hjort/øko storfe eller grønnsakkraft1 ts timian1/2 rosmarin1 ss dijonsennep2 ss arrowrotsalt og pepper etter smakSurr løken på svak varme i rikelig med ekte smør til den er gyldenbrun uten at den blir svidd. 4 ss ekte smør
november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Konjakk i maten. 4 ss Finrevet sitronskall. 4 stk eggeplommer. biff, gravlaks, KA, vin, Øl 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Konjakk i maten. 4 ss Finrevet sitronskall. 4 stk eggeplommer
Til 4-6 porsjoner. 4 gulrøtter, i skiver. 400 g hermetiske tomater. Duas Quintas 2014. Duas Quintas 2014. Årgang2014. Råstoffer40% touriga francesa, 40% tinto roriz, 20% tinta barocca. Alkoholprosent14% vol. Aperitif 4-6 porsjoner. 4 gulrøtter, i skiver. 400 g hermetiske tomater
Nydelig fjellørret fra "fra den gærne sia ta Mjøsa", nærmere bestemt fra Søndre Land i Oppland. Det er min sønn, som kom hjem med kortreist fangst for noen uker siden
Ingredienser til 4 porsjoner. 4 fedd hvitløk. 4 ss hakkede soltørkede tomater. 4 ss hakkede sorte oliven. 4 ss hakket frisk basilikum. 4 ss revet ost, gjerne Parmesan. BLONDE 11 ° P 17 IBU 4,5% alc / vol. Anbefalt serveringstemperatur 6 ° C / 45 °. 4 fedd hvitløk. 4 ss hakkede soltørkede tomater. 4 ss hakkede sorte oliven. 4 ss hakket frisk basilikum. 4 ss revet ost, gjerne Parmesan
Kjøttet er finfibret og mørt og veier omtrent 400 gram. Til 4 porsjoner. Stekes på 220 ° C i 30 - 40 minutter, varmen kan settes ned mens du steker lammeplommen. 24 måneder på eikefat. 4,59. 3,4. 14. Påske i Hamar ✿ 4 porsjoner
44 i. 4 dl Toro gluten fri fin melblanding2 ss potetmel½ ts salt2 dl sukker3 ts bakepulver1 dl margarin. 44 i. Tips en venn 44 i Blogg. 4 dl. 44 i Blogg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.