Kva med næringsrike, søte, satige og grønne pannekaker til middag idag. Juster med vatn til en passe konsistens etter korleis du ønsker dine pannekaker
Det er hovedsaklig vanlige havrepannekaker, med en liten vri. Prøv de ut og si meg hva dere synes. 30 gram havregryn + 15 gram annet mel (jeg brukte glutenfritt kokosmel) 1 egg 2 ss mager kesam (kan bruke naturell yoghurt eller noe lignende) 1/2 ts bakepulver 2 ts søtning (jeg brukte vanlig sukrin) en klype salt Jeg tok alt i en blender for å få en smooth blanding, og regulerte med vann til jeg fikk en passe tykk konsistens
Bland sammen med en gaffel til du får en jevn deig, men ikke rør mer en høyst nødvendig. Tilsett smuldret fetaost, spinat i biter (hvis du bruker frossen tin den og pass på at du klemmer vekk overflødig væske før du har den i deigen), finhakket vårløk og salami i småbiter og bland godt sammen
Jeg kom over den på Trines matblogg, og den er uten kjøtt men medfetaostog masse gode grønnsaker. Jeg måtte lage lasagnen i går også, og satt igjen med nok til middag i dag og luksuslunsj til jobb i morgen
Under får du oppskrift på lun potetsalat medfetaog tomat. Grillsesongen begynner kanskje i mai for noen (for noen enda tidligere), og da er det kjekt med en deilig lun potetsalat på tur
Spinat ogfetaost passer utrolig godt sammen, om man kan selvsagt også lage en stor versjon med de samme ingrediensene, men på en fest er det både enklere og gøyere å spise miniversjonene
Jeg kjenner at blodsukkeret synker i takt med det humøret mitt etter å ha kjempet gjennom den ene butikken etter den andre, og samtlig få stygge blikk etter å ha slått til titalls mennesker med tjue handleposer hvor enn jeg går
Toppes med terninger av fetaostog cherrytomater skåret i to. Start med å lage paibunnen. Fetaost. Kjør ingrediensene sammen til du ser at deigen begynner å samle seg, og du har en formbar masse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.