Etter eg lagde middagspaimed grov bunn for ei stund tilbake, funderte eg litt på korleis eg skulle få til å lage en paibunn som både skulle evre glutenfri og melkefri - og her er løsninga
Eg serverte middagspaienmed en frisk salat og kvitløksdressing. Eg har faktisk aldri laga eller smakt middagspai før, men det blir garantert ikkje første og siste gangen
Tidligere har jo eg posta en anna variant av middagspaimed søtpotetbunn, og eg hugsa så godt den fantastiske kombinasjonen mellom søtpotet og eggeblanding - så da tenkte eg at søtpotetpizzabunnen som paibunn måtte fungere utmerket, og det gjorde det
Hvis du ikke har vakuummaskin legger du purrene i en gryte med lettsaltet vann, en spiseskje smør og et par kvister rosmarin og lar det småkoke til de er akkurat møre
Bland sammen med en gaffel til du får en jevn deig, men ikke rør mer en høyst nødvendig. Tilsett smuldret fetaost, spinat i biter (hvis du bruker frossen tin den og pass på at du klemmer vekk overflødig væske før du har den i deigen), finhakket vårløk og salami i småbiter og bland godt sammen
I dag har jeg laget en rask pai med frosne butterdeigsplater, og jammen var det enkelt. Jeg liker å lage mat fra grunnen av, men akkurat disse platene kommer jeg til å bli god venn med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.