Spekemat på fat
VG.no
VG.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Tilbehør
  • F.eks. eggerøre. Potetsalat (små, nye poteter med skall, deles i to med masse gressløk og litt vinaigrettedressing over)
  •  
  • Bær- og mangosalsa
  • 250 g jordbær eller bringebær
  • 1 mango i terninger
  • 1 finhakket sjalottløk
  • 1 ss hakket sitrontimian
  • 2 ss olivenolje.
  • Bland sammen alle ingrediensene med to gafler. Smak til.
  •  
  • Avokado-tomatsalat
  • 1 avokado i terninger (drypp litt sitronsaft på)
  • 10 sherrytomater i to, gul eller rød
  • 2 ss olivenolje, saften av 1/2 lime
  • 1 ss hakket basilikum, salt og pepper.
  • Vend avokado og sherrytomater i oljen og smak til med lime, basilikum, salt og pepper.
  •  
  • Spekesalat
  • 200 g spekeskinke eller annen spekemat
  • 3 hardkokte egg delt i båter
  • 2 stilker rabarbra i små biter
  • 100 g sukkererter delt i to
  • 2 neper i terninger
  • div. typer salat.
  •  
  • Rømmedressing
  • 1/2 beger rømme eller kesam, 2 ss sitronsaft, 1/2 ss sukker, salt/nykvernet pepper, 3 ss hakkede urter.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.