Til min mors utsatte bursdag, det er ikke noe greit å ha uteselskap i desember, bestemte lillebroen min ( den mellomste av dem ) og jeg oss for å grille et helt lam, oppskrift pådette kan du finne her, samt å lage pølser
Pass på under piskingen at skålen er helt ren, og at du ikke får i noe eggeplomme, det kan føre til store vanskeligheter for å få til riktig konsistens på marengsen
Sommerlig. Sett marengskaken påetfat. Kaken kan varieres på utallige måter, og denne versjonen med sitronkrem i tillegg til pisket krem og bær, er blant de beste
Friske sommerbær, f. Flytt kaken forsiktig over påettfat, og pynt med krem og frisk frukt. Lag gjerne en fordypning, hvor du plasserer det meste av fylletetterpå
Når den er avkjølt kan du legge den over i et stort kakefat e. Jeg bruker puffet ris i min pavlova. Det er ikke mange år siden jeg smakte denne kaken for første gang
– friske bær til pynt, f. I dag er det store uenigheter om hvor Pavlova kaken egentlig stammer i fra og både Australia og New Zealand påberoper seg retten til oppfinnelsen
Pavlova med appelsin- og sitron curd – når kaka blir så god at mannen tar den med på trening…. Marengsen eser litt ut under stekingen, så den bør fordeles i en mindre diameter enn du ønsker som resultat påkakefatet
Før Cottage Cheese og lettrømme blandes, bør man forsøke å mose osten så godt som mulig for å slippe klumper (et tips er å helle osten ut på en plastfjøl og mose med gaffel)
Dette er en sikker vinner påkakebordet og det beste er at den er ikke vanskelig å lage. Pavlova er en kake som har alt, en crunchy kakebunn, silkemyk krem, toppet med friske bær og frukt
Tegn opp en kakeform sirkel pået bakepapir på en stekeplate. Ville prøve med på marengskaken Pavlova. Selvfølgelig hadde jeg lyst på Kitchen aid slik som alle de andre proffe bloggerne har
Legg ferdig marengsbunn påfat, smør utover gulkrem, topp deretter med pisket krem. Etter mange spørsmål om denne kaken så setter jeg sammen ingrediensene på hva jeg har brukt her på bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.