Server med assortert spekematog litt frukt for å friske opp. Med kjøleskapet fullt av gode spanske og franske spekeprodukter ble den norske og spanske tradisjonsmaten vel et europeisk resultat
Server med det smeltede smøret, sukker, kanel ogspekemat. Jeg har de siste gangene jeg har laget rømmegrøt byttet ut rømmen med gresk eller tyrkisk yoghurt det blir litt friskere smak og kjempegodt
Server med sukker, kanel, det varme smøret og et fat medspekemat. Ta ut smøret med en spiseskje og hold det varmt i en liten skål, slik at du kan servere det på grøten til slutt
Server med smørøye, kanel, sukrin ogspekemat. Når det begynner å boble drysser du med en sil litt og litt johannesbrød kjernemel og visp godt så det ikke klumper seg
Det blir nok servert mange fat med fenalår, spekeskinke og annet godt i disse tider. Spekemat smaker godt om sommeren, det salte og det søte sammen er himmelsk, og absolutt kjærestemat spør du meg
Server med det smeltede smøret, sukker, kanel ogspekemat. Jeg har de siste gangene jeg har laget rømmegrøt byttet ut rømmen med gresk eller tyrkisk yoghurt det blir litt friskere smak og kjempegodt
Server med det smeltede smøret, sukker, kanel ogspekemat. Jeg har de siste gangene jeg har laget rømmegrøt byttet ut rømmen med gresk eller tyrkisk yoghurt det blir litt friskere smak og kjempegodt
Server med smørøye, kanel, sukrin ogspekemat. Når det begynner å boble drysser du med en sil litt og litt johannesbrød kjernemel (JBK) og visp godt så det ikke klumper seg
I Bergen skal man tradisjons tro spise rømmegrøtmedspekemat. Ogrømmegrøten kan man lage fra bunnen av, det er ikke vanskeligere enn å lage den av en Toro-pose
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.